Jack Vegas

Vi som driver Shakeweb Casino älskar båda Jack Vegas. Visst, det är inte på Vegasautomater som vi har tjänat störst pengar, men det är ändå någonting speciellt med att få lägga i några hundralappar i Grodjakten eller How the Bonus was Won nere på kvarterskrogen. Om man är sugen på att spela Jack Vegas hemifrån finns nu goda möjligheter då det har kommit ut onlinekopior. Vi går igenom några av dem nedanför.

The Big Easy

The Big Easy är en jazzig spelautomat på Jack Vegas som har fått sin onlinekopia i Jazz in New Orleans. Automaterna är vansinnigt lika varandra och här är det samma musik, samma bonusspel och samma känsla. Den största skillnaden? Att man kan vinna mycket mer än 500 kr om man väljer att spela på Jazz of New Orleans hemifrån!

Piggy Bank

Smash the Pig är en annan vansinnigt populär Jack Vegas automat som många säkert har prövat lyckan på. Även Smash the Pig har fått en kopia från Playn’go. Den har fått bära namnet Piggy Bank, dvs spargris på engelska. Att spara kommer det dock inte vara tal om i den här automaten, det gäller istället att råna spargrisen och bli rik på köpet!

Grodjakten

Älskade Grodjakten finns i en onlineversion som helt enkelt kallas för Grodjakten men Playn’gos version heter Mr Toad. Istället för krokodiler i dammen så är det istället flodhästar som man ska passa sig för. Konceptet är dock likadant som i den älskade slotmaskinen, men jag måste säga att Fru Groda i originalversionen ser bättre ut än Mr Toads motsvarighet!